BAZAR CU DICHISURI: Dăruiește mai mult decât un cadou!

Gata, iarna nu mai are loc în gândurile noastre! Pentru că nu putem să ne gândim decât la…

…momente frumoase petrecute alături de cei dragi, cadouri inspirate dăruite sau primite și chiar primele semne de primăvara pe care, să fim sinceri, le așteptăm ca și când…

Dacă și mintea ta se plimbă prin aceleași zone “tropicale”, atunci vei fi mai mult decât bucuros să afli că în perioada 9 februarie – 8 martie, vei putea crește temperaturi și aduce zâmbete pe buzele celor dragi cu o simplă vizită la târgul de cadouri atent lucrate, de la nivelul -1 din mall Promenada.

Începe frumoasa poveste a primăverii, cu luna iubirii – februarie, în care ai ocazia să-ți surprizi jumătatea de Sf. Valentin  (14 februarie) și Dragobete (24 februarie) cu daruri meșteșugite cu drag de mâni pricepute:

 

✓ bijuterii handmade

1

✓ bijuterii de argint

2

✓ bijuterii semnate de designeri români

 

✓ cutii pentru bijuterii

3

✓ decorațiuni tematice

4

✓ piese vestimentare unicat

5

✓ produse cosmetice bio

6

✓ dulciuri de casă

7

… și multe altele.

După luna iubirii, bucură-te de colecțiile noi care apar ca ghioceii în magazinele din mall Promenada și nu uita să iei cele mai inspirate mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele din familie și toate colegele de la birou, de 1 Martie. La târgul nostru de cadouri vei avea de unde alege!

8

Încheie sărbătorirea venirii primăverii cu 8 Martie, când  ai ocazia să-ți arăți aprecierea și să le mulțumești femeilor speciale din viața ta pentru că există, tot cu un cadou inspirat de la târgul de cadouri din mall Promenada.

Nu uita, gestul este cel mai important – mărimea și valoarea materială sunt mai puțin importante.

În plus, indiferent de ce cadou alegi, ai puterea să-l transformi într-unul extraordinar cu o vizită la standul de împachetat cadouri Gift Upgrade din mall Promenada (nivel -1). Indiferent de formă și mărime, specialiștii în “cadorisire”, te vor ajuta cu cele mai inspirate idei de “ținute” pentru cadoul tău!

9

Scapă de frigul iernii cu gânduri calde și daruri de poveste pentru persoanele dragi din viața ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *