Back to School, cu și mai multe oferte

Pentru că vrem să te premiem chiar înainte să începi orele de studiu, ți-am pregătit super oferte de care să te bucuri la Promenada Mall!

Cumpărăturile de 1.000 de lei din weekendurile lunii septembrie îți aduc un voucher de 100 de lei, valabil în Magazinul Certificat Lego sau în Salonul Yvonne (valabil doar pentru servicii în valoare minimă de 200 de lei). De asemenea, multe alte oferte te așteaptă la Tinkerbella și Diverta.

#Magazinul LEGO

Magazinul Certificat LEGO® din Promenada Mall este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®. Magazinul se află la nivelul -1 al Promenada Mall.

Ce găsești în magazin?

O ofertă de seturi şi piese LEGO, care este completată de o varietate mare de haine LEGO Wear, ghiozdane LEGO Bags, cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, lanterne, carneţele, magneţi, rame foto, sticle pentru apă.

#Salonul Yvonne

Tot la nivelul -1 găsești Salonul Yvonne.

Fiecare moment petrecut la Yvonne Beauty Salon este o clipă de răsfățare. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul frumuseții, echipa vă oferă cele mai complete servicii de glamour, personalizate pentru cerințele fiecăruia. Fie că este vorba de cosmetică, manichiură, coafor sau masaje de relaxare, la Yvonne Beauty Salon toata familia se poate bucura de o experiență fără limite.

De asemenea, și alte surprize te așteaptă!

# Tinkerbella: 20% la articole școlare

Vino și alege din cele mai moderne articole școlare pe care şi le doreşte copilul tău, acum cu o reducere de 20%, în magazinul tematic Tinkerbella din mall Promenada, nivel -1.

În plus, te așteptăm cu noile articole din colecţiile Lilliffee pentru prinţese vesele şi Căpitanul Sharky pentru băieți curajoși!

# Diverta: promoție la ghiozdanele Herlitz

Ai grijă de spatele copilului tău și alege un ghiozdan Herlitz, recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Ghiozdanele Herlitz sunt ușoare, ergonomice, au curele reglabile și benzi reflectorizante pentru protecția copiilor în trafic pe timp de noapte.

Diverta te așteaptă până la 30 septembrie cu 20% reducere la ghiozdanele Herlitz, în limita stocului discponibil!

Vino în Promenada Mall și bucură-te de fiecare surpriză pe care ți-am pregătit-o în cadrul campaniei Back to School.