Back to School, cu noi oferte

Ne întoarcem la școală cu forțe proaspete, după o vacanță lungă, dar bine meritată!

Pentru că vrem să te premiem chiar înainte să începi orele de studiu, ți-am pregătit super oferte de care să te bucuri la Promenada Mall!

Cumpărăturile de 1.000 de lei din weekendurile lunii septembrie îți aduc un voucher de 100 de lei, valabil în Magazinul Certificat Lego sau în Salonul Yvonne (valabil doar pentru servicii în valoare minima de 200 de lei).

#Magazinul LEGO

Magazinul Certificat LEGO® din Promenada Mall este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®. Magazinul se află la nivelul -1 al Promenada Mall.

Ce găsești în magazin?

O ofertă de seturi şi piese LEGO, care este completată de o varietate mare de haine LEGO Wear, ghiozdane LEGO Bags, cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, lanterne, carneţele, magneţi, rame foto, sticle pentru apă.

  • LEGO Minifigures – Seria 16 (71013)
  • LEGO DC Comics Super Heroes – Bătălia Atlantisului (76085)
  • LEGO DUPLO – Primele mele prăjituri (10850)

#Salonul Yvonne

Tot la nivelul -1 găsești Salonul Yvonne.

Fiecare moment petrecut la Yvonne Beauty Salon este o clipă de răsfățare. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul frumuseții, echipa vă poate oferi cele mai complete servicii de glamour, personalizate pentru cerințele fiecăruia. Fie că este vorba de cosmetică, manichiură, coafor sau masaje de relaxare, la Yvonne Beauty Salon toata familia se poate bucura de o experiență fără limite.

Vino în Promenada Mall și bucură-te de fiecare surpriză pe care ți-am pregătit-o în cadrul campaniei Back to School.