Back to indoor sports!

Cui îi place să facă sport, mâna sus! Tuturor ne place să fim în formă și, ca să ne menținem, am ales diferite moduri de a face mișcare. Acum că a venit toamna, ne bucurăm de ea, peisajele pitorești și răcoarea simțitoare, însă trebuie să ne regândim modul de a ne desfășura activitățile sportive, în locuri ceva mai călduroase și cu un echipament potrivit. Hai să vedem împreună care sunt alternativele!

Squash

Este un sport indoor care prinde teren încet, încet în România. Jocul acela în care te joci cu racheta, cu mingea și… peretele. Ei bine, este un joc complex, ce implică strategie, inventivitate și multă mișcare.

Și apropo de echipamentul potrivit, l-am gasit în magazinul Lacoste din Promenada Mall. Uite!

 

Fitness

Ai alternativa unui abonament la sală. Fie că vrei să slăbești, să faci mișcare sau să te menții în formă, într-o sală găsești mereu tot ce îți dorești, indiferent pe ce vrei să lucrezi. Ia-ți și un antrenor, să știi sigur că exercițiile pe care le faci sunt cele corecte.

Îți recomandăm cu drag WorldClass Promenada. Suntem siguri că aici vei avea parte de experința pe care ți-o dorești în materie de workout.

Echipamentul de sală trebuie să fie special și ales cu grijă: haine din materiale care se usucă repede când transpiri, încălțări care îți țin corect piciorul. Ți-am pregătit câteva exemple, mai jos.

Înot

Ei bine, dacă iubești apa, caută degrabă cea mai apropiată piscină de drumul tău zilnic. Se știe că înotul modelează frumos corpul și ajută la relaxarea coloanei vertebrale. Echipează-te pentru piscină cu costumul și casca de înot, șlapi și prosop.

Este important să alegi un costum de baie special pentru înot, în care să te simți lejer și să te poți mișca în voie. Fetelor, uitați de costumele pretențioase de piscină! Un costum full body vă va da mobilitatea și încrederea de care aveți nevoie în timpul practicării acestui sport.

                                            

Te așteptăm în Promenada Mall să îți alegi echipamentele preferate pentru sportul pe care vrei să îl practici. Vino să le descoperi!