ATHLEISURE: 3 ținute urbane cu încălțăminte sport

Sursă foto: pinterest.com

Dacă ești ca noi, probabil că abia așteptai primăvara să te încalți în pantofi sport ușori și comozi.

Ei bine, acum că cel mai îndrăgit anotimp este aici, nimic nu te mai impiedică să te simți comod într-o pereche de sneakerși. Poate doar lipsa de inspirație pentru un outfit corect sau niște sneakerși foarte cool și de calitate.

Fii fără griji, avem soluții pentru amândouă: 3 propuneri de outfit-uri urbane perfecte pentru seankerși (pentru EA și pentru EL, și nu doar în combinații sporty) și cea mai nouă colecție de sneakerși Calvin Klein, pe care o găsești la magazinul Pepper din mall Promenada (nivel 1).

 

Pentru EA

Orice ai crede, să știi că poți purta sneakerși oriunde, nu doar în “situații sportive”: la shopping, la birou, în oraș. Atâta timp cât îi asortezi la o ținută inspirată, aceștia vor fi ca din peisaj. Stilul athleisure continuă să fie popular și în acest an, poate chiar mai popular ca în sezonul trecut, iar noile colecții l-au folosit ca inspirație din plin. Iată 3 ținute pe cât de diferite, pe atât de “adoptabile” zi de zi în jungla urbană:

 

#1

1

 

#2

2

 

#3

3

 

Pentru EL

Pentru bărbați, athleisure este stilul noul sezon. Pantofi sport, tricouri albe, denim,  combinații black&white îți vor asigura succesul în orice ținută. Ce veste bună, nu? Fără pantofi incomozi, doar cu ținute menly și sneakerși:

 

#1

4

 

#2

5

 

#3

6

 

Probează noua colecție de sneakerși Calvin Klein în magazinul Pepper Shoes din mall Promenada și creează-ți cele mai inspirate ținute în magazinele de modă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *