Alege perechea perfectă!

Sezonul rece lansează o provocare pentru toți cei care vor să rămână în trend zi de zi. La magazinul Deichmann Promenada ai gamă largă de produse din care poți alege perechea perfectă. Ai de ales între numeroase perechi de pantofi, cizme sau bocanci, pe toate gusturile!

Pentru EA

1

Pentru o ţinută chic, o pereche de cizmuliţe cu elastic ar fi o alegere minunată! Se potrivesc de minune atât unui look de zi, cât şi unei ţinute de seară.

ghete_deichmann_2

Pentru rebela din tine, Deichmann propune o pereche cool de bocanci!

botine_deichmann_3

Dacă nu vrei să renunţi la tocurile elegante nici măcar în timpul iernii, trebuie să îţi imbogăţeşti garderoba cu o pereche de botine!

Pentru EL

ghete_deichamnn_4

Pentru ca iarna aceasta drumeţiile să fie cu adevărat memorabile, ai nevoie de o pereche de bocanci bărbăteşti.

ghete_deichamnn_5

Eleganţa este importantă chiar şi în zilele geroase de iarnă, iar o pereche de ghete bărbăteşti de iarnă sunt alegerea perfectă.

ghete_deichamnn_6

Pentru ţinutele relaxate, Deichmann îţi propune o pereche de ghete midcut, care te vor proteja şi de răceala zilelor de iarnă.

În plus, pentru că nu doar decembrie este luna cadourilor, Deichmann Promenada te așteaptă cu o ofertă: până pe 19 ianuarie, ai ocazia să îţi reînnoieşti garberoba cu perechi noi de încălţăminte şi accesorii la prețuri mai mici.

Astfel, dacă îți cumperi o pereche de încălțăminte redusă, a doua aleasă de tine va fi la jumătate de preț. Însă asta nu e tot, dacă ești tentată să adaugi garderobei tale două perechi noi de încălțăminte, atunci a treia îți va fi oferită gratuit.

Oferta_Deichmann

Vino la Promenada să găsești perechea perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *