Ai aflat? Am lansat singura aplicație de shopping pe care merită să o ai!

Get APP and get MORE la Promenada!

De 9 Martie, îți facem cel mai cool cadou al primăverii: aplicația de shopping & timp liber pe care chiar merită să o ai în telefon! Fie că îți place shopping-ul, să iei masa în food court sau să petreci timpul liber în locațiile de divertisment din mall Promenada, aplicația a-Ha! îți aduce doar beneficii fără să faci nimic în plus.

Aplicația a-Ha! te răsplătește cu cadouri pentru cumpărăturile făcute în mall sau pentru alte interacțiuni offline sau online cum ar  fi walk-ins în magazine, timp petrecut în mall, citirea articolelor a-Ha! pe site, etc. Fiecare astfel de  interacțiune îți oferă un numar de puncte, pe care tu îl poți transforma în cadourile pe care ți le dorești. În plus, a-Ha! este locul în care găsești cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine.

 

De ce este a-Ha! singura aplicație pe care merită să o ai în telefon?

✓ Ai toate noutațile din moda și shopping în același loc.

✓ Primești informații despre reduceri și oferte speciale atunci când ești în apropierea lor.

✓ Ai reduceri și oferte exclusive în magazine.

✓ Câștigi puncte atunci când faci cumpărături sau ne vizitezi.

✓ Transformi punctele în cadouri de la brandurile tale preferate.

 

Cum? În cel mai simplu mod posibil!

✓ Te loghezi în aplicație cu un cont universal

1

TIP: Te poți loga în aplicație cu contul pe care îl ai deja în site-ul mall-ului nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau să îți faci unul nou pe care îl poți folosi la fel, pe ambele platforme. În plus, poți oricând verifica situația contului tău din aplicație în contul tău din site-ul Promenada AICI (după ce te loghezi în contul tău).

 

✓ Ești mereu la curent cu noutățile noastre, nu ratezi nimic

2

✓ Ofertele trag la tine

3

✓ Ai beneficii fără să faci nimic în plus, doar ceea ce îți place

4

✓ Ne vizitezi, punctele se înmulțesc

5

TIP: Poți scana bonurile primite în mall Promenada, de oriunde (nu trebuie să fii în mall), cu condiția să nu fie mai vechi de 24 de ore!

 

✓ Punctele se transformă în cadouri fabuloase, pe care tu le alegi

6

TIP: Cadourile sunt disponibile în limita stocului disponibil. Dacă, pentru moment, cadourile disponibile nu sunt pe placul tău, poți aștepta pentru că opțiunile se updatează constant. Descoperă câteva dintre cadourile disponibile chiar acum în contul tău a-Ha! Promenada AICI.

 

✓ În plus, ai reduceri exclusive tot anul (da, chiar și atunci când nu sunt reduceri)

7

Încă mai ai nelămuriri? Descoperă totul despre aplicaţia a-Ha! şi răspunsuri la principalele întrebări pe care ai putea să le ai în secţiunea FAQ.

 

Descarcă aplicația și bucură-te zi de zi de beneficii la mall Promenada! Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android:

app_store_big google_play_new

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre exclusive, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *