ADOPTĂ LOOK-UL: Chic, de vară

Această vară nu încetează să ne surprindă cu o mulțime de noutăți în materie de fashion!

Liniile generale rămân aceleași: pasteluri, tocuri pătrate și accesorii pe măsură, toate asortate cu o personalitate puternică. Însă, tendințele continuă să se regrupeze sunb noi forme chic pentru ca tu să ai cât mai multe resurse pentru o vară în tendințe.

Astăzi, împreună cu stiliștii noștri îți propunem un look asortat cu sezonul precum căpșunile cu frișca: summer chic sau chic, varianta lejeră de vară.

Nu e deloc complicat să-l adopți, ai nevoie doar de piesele potrivite:

 

#1 Pantaloni culottes

Sunt lejeri, stilați și foarte ușor de purtat. Dacă nu i-ai încercat până acum, te asigurăm că vor deveni preferații tăi pentru vara aceasta.

1155077011_2_4_2

Stradivarius

 

#2 Bluză pastel

Pastelurile roz sau albastre sunt o alegere stilată în această vară. Sunt în tendințe, dar și foarte potrivite cu sezonul canicular când culorile deschise sunt cele mai recomandate.

5893340613_2_4_3

Bershka

 

#3 Sandale cu toc pătrat sau balerini

Chiar și pătrat, tocul anului 2017, poate că idea de toc nu e tocmai pe placul tău. Nu-i nimic, poți oricând opta pentru o pereche de balerini și mai comozi. Nu vei afecta cu nimic look-ul summer chic perfect.

_dsf7564(1) dscf5972(1)

Musette

 

#4 Rucsacul de piele

Va completa perfect această ținută, mai ales dacă este tot într-o nuanță pastel. În plus, este și foarte practic de transportat, mai ales vara când ai multe lucruri de purtat după tine și foarte puțină disponibilitate de a le căra.

pf4nm2226dkaa24799_diagonala_pereche

Tezyo

 

#5 Bijuterii

Din peisajul oricărei ținute summer chic ceasul și brățara cu charm sunt nelipsite. Nu ai nevoie de alte accesorii, doar de aceste două care sunt ideale, fiind foarte ușor de purtat.

300_ceas_42691 300_bij_41420

Splend Or

 

#6 Ochelarii de soare

Ultimii, dar cu siguranță nu cei din urmă. Sunt nelipsiți la orice ținută de vară, cu beneficii atât pentru sănătatea ochiilor cât și pentru stil.

DG4171P

Optiblu

 

Gata, look-ul tău summer chic e complet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *