Adolescenții sunt cool for school cu ECCO

Toamna se apropie cu pași repezi și entuziasmul începerii unui nou an școlar plutește în aer! Pregătește-te să fii cea mai stilată apariție cu noile ghete de la magazinul ECCO din Promenada Mall: Caden, Elli și Jayden. Sunt create pentru a fi pe placul oricărui adolescent preocupat de modă și stil. Dacă îți dorești un look casual-sport potrivit atât pentru școală, cât și pentru distracții urbane cu gașca de prieteni sunt perfecți pentru tine! Confortabili și moderni, fiecare model vine cu propriile calități unice. Descoperă acum câteva dintre perechi!

ECCO Caden

Prevăzuți cu talpă flexibilă și un design care se mulează perfect pe forma piciorului, sneakerșii ECCO Caden au grijă de picioarele tale de dimineață până seara, oriunde te-ai duce – la școală, în parc, la plimbare prin oraș.

ecco 4

ECCO Elli

Așa-numitele “sneaker-boots”, o combinație de efect între sneakers și ghete, au revenit în atenția designerilor de modă, iar ECCO Elli se încadrează în acest trend. Cu ECCO Elli în picioare, nu doar că vei fi în pas cu moda, dar te vei simți minunat toată ziua, afișând un look urban-chic demn de admirat!

ecco2

ECCO Jayden

Ghetele ECCO Jayden au fost create pentru ca tu să arăți impecabil pe orice tip de vreme! Inspirate din designul clasicelor “desert boots”, ghete ușoare confecționate din piele întoarsă, ECCO Jayden reinterpretează șarmul ghetelor tradiționale folosind detalii moderne și tehnologia pentru confort maxim.

ecco3

Hai la magazinul ECCO (parter) din Promenada Mall să îți alegi ghetele preferate pentru liceu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *