Summer Sales are here. What’s your smart attitude?

Vara aceasta îți aducem cea mai cool experiență de shopping cu super reduceri la toate magazinele din Promenada!

Dacă te pregătești pentru vacanță sau vrei doar să te relaxezi într-o după-amiază călduroasă, Promenada este destinația perfectă pentru tine. Descoperă piesele must-have ale verii la super prețuri pentru un sezon de excepție.  

Nu mai sta pe gânduri, profită de reducerile verii și reînnoiește-ți garderoba de vacanță!

Stay tuned fiindcă urmează să publicăm chiar aici ofertele brandurilor.

Special Sale Night la Peek & Cloppenburg, pe 13 iunie

Ce faci miercuri seara, pe 13 iunie? Nu-ți face planuri, deoarece la Promenada este Special Sale Night la magazinul Peek & Cloppenburg! Te așteaptă multe reduceri și surprize!

Deoarece reducerea se aplică doar pentru posesorii de card de client Peek & Cloppenburg, te încurajăm să le faci zilele acestea o vizită pentru a-ți face gratuit cardul de client, care se elibereaza pe loc, iar în noaptea de 13 iunie să te bucuri doar de shopping!

Ți-am stârnit curiozitatea? Ei bine, un lucru e cert: dacă treci pe la Promenada, trebuie să vizitezi neaparat Peek & Cloppenburg! Doar aici găsești branduri de top precum Hugo Boss, GUESS, Calvin Klein Jeans, Pierre Cardin sau Tommy Hilfiger. Unde mai pui că noile colecții sunt deja pregătite și te așteaptă să le încerci?

Cu ocazia acestui Special Sale Night, Peek & Cloppenburg a pregătit reduceri exclusive la cele mai cool haine și accesorii, în intervalul orar 21.00 – 23.30 și oferă 20% reducere la toate articolele cu preț redus, la prezentarea cardului de client.

Te așteptăm la Shopping Night într-o atmosferă relaxantă!

Magic 5 by Païsi: 5 zile, 50 de blănuri, 50% reducere

Te așteptăm în Molecule F Concept Store, etaj I, până la sfârșitul lunii martie să #shoptillyoudrop din colecția de blănuri Effortlessly in Love by Païsi: 5 zile, 50 de blănuri la 50% reducere.

Construiește-ți propria poveste în jurul unei piese atemporale!

Lee Cooper | Din 9 Martie în Promenada

Promenada Mall te invită pe 9 martie la deschiderea Lee Cooper, brandul care îmbină spiritul britanic, cultura muncii și muzica, oferind publicului său haine care le combină perfect pe toate cele trei, perfect ancorate în prezent.

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand
popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Compania
britanica a fost infiintata in zona East End a Londrei, de Morris Cooper, si a
ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentatiei casual, perfecta
pentru activitati cotidiene, dar si un pionier al denimului de calitate, cu
care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial si sa aiba 40 de parteneri de vanzari in peste 100 de tari. Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucura este din ce in ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anuntand profit in crestere.