Distracție garantată pentru cei mici

De 1 Iunie magazinul Smyk All for Kids devine teren de joacă!

Copiii sunt invitați între orele 12:00 -18:00 alături de părinți, să joace două dintre cele mai îndrăgite jocuri: Șotron și Aruncatul la țintă!

De asemenea, participanții se pot înscrie la tombola în cadrul căreia pot câștiga unul dintre cele șase pachete de jucării sau 50% reducere.

Lumea copiilor în Sectorul 1

Promenada împreună cu Centrul Cultural al Sectorului 1, vă invită în perioada 01 – 03 iunie 2018 să ne distrăm împreună în cadrul proiectului cultural artistic ”Lumea copiilor în Sectorul 1”.

Evenimentele se vor desfășura în intervalul orar 16:30 – 19:30 pe Terasa mall-ului Promenada.

Copiii sunt invitați să participe la reprezentații de animație, teatru pentru copii, cântece și jocuri interactive, ateliere de modelare baloane și face painting.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să intrăm în Lumea Copiilor!

 

 

 

Sărbătorim împreună Ziua Copilului la Gymboland

De 1 Iunie sărbătorim împreună Ziua Copilului!

Te așteptăm la Gymboland împreună cu cei mici să vă bucurați de un cadou de poveste! Ariciul Pogo v-a pregătit cele mai frumoase și mai distractive petreceri tematice și multe alte surprize!

 

Contact Gymboland Promenada:

Telefon: 075177755

E-mailpromenada@gymboland.ro

Expoziția interactivă Corpul Uman

Promenada Mall vă invită în perioada 5 aprilie – 6 mai la expoziția interactivă „Corpul Uman pentru copii”, o aventură educațională în interiorul corpului uman, zilnic, între orele 10:00-21:00*, la Nivelul 1.

 

Copiii vor învăța prin joacă despre cum funcționează corpul uman

Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani, „Corpul uman pentru copii” este o expoziție interactivă și educativă, special concepută pentru cei mici, în care aceștia sunt încurajați să atingă, să se joace, să pună întrebări, să exploreze și să învețe despre corpul uman printr-o aventură extraordinară.

Pe parcursul traseului educațional de aproximativ 50 de minute, copiii vor explora prin jocuri interactive misterele anatomiei umane și rolul fiecărei componente a corpului uman.

Cu un puternic impact educațional, expoziția Corpul uman va oferi copiilor experiența interactivă de a cunoaște cum funcționează cele cinci simțuri (auzul, pipăitul, văzul, mirosul și gustul), despre cum funcționează inima, sistemul respirator, stomacul și sistemul digestiv.

 

Concept și traseu educațional inedit

Copiii vor fi înconjurați de elemente de butaforie de o calitate excepțională, similare cu cele de muzeu și vor fi provocați să învețe prin diverse jocuri captivante coordonate de ghizii expoziției. La fel ca la expozițiile anterioare, turul este alcătuit din “stații” cu elemente de interactivitate, augmented reality și provocări pentru copii.

La finalul turului, copiii vor primi diplome de doctori și vouchere de discount de la magazinele partenere. În plus, copiii și însoțitorii lor se vor putea poza cu decorurile și elementele expoziției pentru a rămâne cu un suvenir inedit din această experiență.

 

Rezervări

Accesul la expoziție se realizează pe bază de rezervare:

➞ Prin telefon  +40 751 585 810

➞ Prin email rezervari@promenada.ro

➞ Direct la InfoPoint Promenada (Parter, intrarea din Calea Floreasca)

Este important ca cei mici să vină însoțiți de părinți sau de cadre didactice.

 

Prețuri bilete
  • Participări individuale: 20 lei / copil
  • Participări de grup: 15 lei / copil pentru grupuri de minimum 10 copii

 

Program & locație

Luni-Duminică*, între orele 10:00-21:00, la Nivelul 1 din Promenada Mall

*Programul se adaptează conform Sărbătorilor de Paști:
Sâmbătă, 7 aprilie: 10:00-20:00
Duminică, 8 aprilie: ÎNCHIS

Regulament

Consultă aici regulamentul de participare.

 

Evenimente consacrate pentru copii

Expoziția „Corpul uman pentru copii” este un proiect pilot unic în România, organizat în premieră la Promenada Mall și face parte din seria de evenimente Promenada Mall dedicate copiilor. Printre edițiile anterioare se numără: Egiptul Antic, Roma Antică, Epoca de Piatră și Wild West Kids.

Atelier Creative Park by Canon

Jucării nelimitate pentru distracție nelimitată!

Pe 10 martie, între 13:00 și 18:00, te invităm la Promenada Mall să explorezi lumea Canon Creative Park: poți crea de la felicitări pentru ocazii deosebite, măști, rame personalizate și până la o sumedenie de animale sălbatice!
Te așteptăm la unul dintre atelierele creative pe care le-am pregătit pentru cei mici, în zona Intersport (etaj 1).

Atelierele sunt dedicate copiilor intre 4 și 13 ani. Fiecare atelier are o durată de 30 de minute și o capacitate de maxim 25 de copii, iar participarea se realizează în funcție în ordinea sosirii în zona special amenajată. Pentru a participa, copiii între 4 și 6 ani trebuie să fie însoțiți de părinți.

Programul grupelor este următorul:
– Grupa 1 – 13.00 – 13.30
– Grupa 2 – 13.30 – 14.00
– Grupa 3 – 14.00 – 14.30
– Grupa 4 – 14.30 – 15.00
– Grupa 5 – 15.00 – 15.30
– Grupa 6 – 15.30 – 16.00
– Grupa 7 – 16.00 – 16.30
– Grupa 8 – 16.30 – 17.00
– Grupa 9 – 17.00 – 17.30
– Grupa 10 – 17.30 – 18.00

Cu siguranță cei mici vor crea lucruri uimitoare, iar noi vom surpinde cele mai frumoase momente in fotografii, pe care le vei primi la final!

Află mai multe despre Creative Park pe pagina dedicată: www.canon.ro/endlesstoys.

*Nu este percepută o taxă de participare.