Green Bee, în misiune la Promenada!

Serios: salvarea Planetei e joacă de copii!

O călătorie fantastică pentru orice copil, o aventură de vacanță plină de învățăminte!

Promenada și Green Revolution au pregătit pentru copilul tău o experiență extraordinară, distractivă și educativă în egală măsură.

În perioada   21 iulie – 9 septembrie, adu-ți copilul la Promenada, la workshop-urile Green Bee de reciclare creativă.

La prima ediție, pe 21 iulie, avem ateliere de reciclare creativă. Cei mici vor învăța  să facă o sumedenie de obiecte distractive din materiale recilabile, de la zmee și până la accesorii amuzante cu care poți să te amuzi de minune când faci poze.

Pe 28 iulie, vom avea ateliere de inginerie și știință. Copiii vor învăța să construiască un solar sau un dinam și vor vedea, în final, câtă electricitate produc obiectele meșterite chiar de ei.

Pregătim 3 sesiuni de workshop-uri pe ediție, iar fiecare sesiune va dura 25 – 30 de minute, cu pauza de 15 minute intre ele. Începem la ora 11:00 și în apropierea orei 14:00 ne pregătim de închidere 😊

Dacă doriți să-l înscrieți pe cel/cea mic(ă), așteptăm un e-mail pe adresele office@greenrevolution.ro /cristina.vasile@greenrevolution.ro sau puteți suna la numărul 0213106397.

Accesul este GRATUIT, iar vârsta recomandată de participare este între 6 si 12 ani. Locurile sunt limitate.

Vă așteptăm!

Loredana Groza | Meet Up #PePromenada

Petrecerile continuă #PePromenada!

Strânge-ți gașca și vino pe terasa Promenada în data de 19 iulie, începând cu ora 21:00, pentru a vă distra la superlativ!

Loredana Groza are una dintre cele mai longevive cariere muzicale din România, fiind un performer live excepțional care poate alterna stilurile muzicale pe care le abordează, trecând de la rock la pop la dance, iar lista poate continua.

Intrarea se face doar pe bază de rezervare,  așa că dacă nu vrei să ratezi acest eveniment plin de energie, ocupă un loc la terasa ta preferată de #PePromenada fiindcă locuruile sunt limitate. 

Locuri la terasa TrickShot: 0756 143 303
Locuri la terasa Costadoro Coffee Lab: 0724 424 468
Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Hai să-i cunoști pe micii antreprenori

Care este răspunsul tău când te gândești la antreprenoriat?

Când spunem antreprenoriat, ne gândim la tineri adulți cu spirit de inițiativă, creativi care încearcă să creeze afaceri de succes pe cont propriu, însă noi îți spunem că acest lucru nu ține cont de ani.

Pentru a te convinge că poți face ceea ce îți dorești indiferent de vârstă, te așteptăm pe 14 iulie, între orele 10:30 – 13:00 alături de cei mici la nivelul -1, în zona Remedia Vert, pentru a învăța împreună de la copiii din KEN Academy ce înseamnă spiritul antreprenorial.

Pentru a-ți demonstra că au inițiativă și pot duce o afacere până la final, micii antreprenori au meșterit în Tabăra de vară de la Potcoava obiecte de artă, decorațiuni, produse cosmetice homemade, gemuri sănătoase, toate realizate cu atenție și mult drag.

Sunt încă mici, dar totuși au învățat ce înseamnă curajul, încrederea în sine, puterea inițiativei și a perseverenței.

Deja simți că acest eveniment este potrivit atât pentru tine cât și pentru cel mic și că este un punct de plecare în dezvoltarea lui? Dacă da, te așteptăm să îi cunoști pe micii antreprenori care au învățat cum să se dezvolte.

Feed Your Fashion Hunger!

Vara aceasta fă-ți poftele la Promenada și primești un cadou!

Ne place să te surprindem plăcut de fiecare dată, așa că ne-am gândit ca luna aceasta, la cumpărături de minimun 200 de lei, în cursul unei singure săptămâni, de luni până vineri, să te premiem cu un voucher în valoare de 50 de lei.

Pentru a primi voucherul, trebuie să faci cumpărături  de la restaurantele și terasele din food-court, inclusiv TrickSHOT, Al Wady, Tutti Cafe și Costadoro, iar ceea ce-ți rămâne apoi de făcut, este să te relaxezi în zona de Fashion în zilele de sâmbătă și duminică pe durata campaniei pentru a achiziționa tot ceea ce vrei pe baza voucherului.

Știm că îți dorești să participi de mai multe ori la campanie, însă un câștigător poate participa o singură dată pe săptămână. Iar pentru orice valoare a bonurilor ce depășesc 200 de lei, chiar și în situația în care este multiplu de 200, se oferă un singur cadou.

Așadar, nu rata ocazia să-ți reînnoiești garderoba!

Nu uita să consulți regulamentul campaniei aici.

 

Istoria Campionatelor Mondiale de Fotbal, în dezbatere #PEPROMENADA

Helmuth Duckadam, Radu Paraschivescu și Valentin Moraru vin #PePromenada!

Luni, 25 iunie, de la ora 19:30, împletim istoria cu fotbalul, discuția cu vizionarea, părerea jucătorului cu a comentatorilor într-un nou eveniment din seria Centennial Talks organizat de Promenada, alături de trei dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul autohton și nu numai.

Aflăm cum a ajuns România să fie între singurele patru echipe europene care au participat la prima ediție a Campionatului Mondial de fotbal din 1930, ce meserii aveau fotbaliștii și care a fost implicarea regelui Mihai I pentru plecarea sportivilor români la ediția inaugurala a Cupei, cât a durat drumul până în Uruguay și care au fost performanțele Naționalei de-a lungul timpului; care au fost vedetele fiecărei ediții de Cupă, dar și care sunt marii fotbaliști ai țării noastre care nu au prins nici măcar un minut de Campionat Mondial.

Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam, intrat în Cartea Recordurilor pentru patru lovituri de departajare apărate în finala Cupei Campionilor Europeni jucate de FC Steaua cu FC Barcelona în 1986, îl va întâlni pe scriitorul și jurnalistul sportiv Radu Paraschivescu, autorul mai multor volume despre fotbal, printre care „Fanionul roșu. Campioni de vis, gesturi de coșmar” pentru care a și primit, de altfel, în 2005, premiul „Ioan Chirilă” pentru cea mai bună carte de sport. Discuția va fi moderată de Valentin Moraru, jurnalistul sportiv cu peste 20 de ani de experiență în studiourile de televiziune și în tribuna de comentator.

Cele mai importante faze din participările României la Campionatele Mondiale de Fotbal vor fi și ele rulate și dezbătute pe un ecran imens LED, Full HD de 6.0 x 4.5 m.

Dezbaterea se va derula în intervalul 19.30 – 20.30 și va fi urmată de proiecția unui meci important din grupa B,  Portugalia – Iran.

La finalul dezbaterii am pregătit și un concurs cu premii! Răspunde la întrebări și poți câștiga o minge semnată chiar de „Eroul de la Sevilla” Helmuth Duckadam!

Ediția de anul acesta a Cupei Mondiale FIFA Rusia 2018 va fi transmisă integral pe terasa Promenada, printr-un parteneriat cu Televiziunea Română care deține drepturile exclusive de difuzare.

Terasa va fi, astfel, rezervată microbiștilor pentru aproape 100 de ore de meci, în perioada 14 iunie – 15 iulie. Descoperă programul complet al meciurilor AICI.