7 produse esențiale pentru un look fresh la școală

Toate ne dorim să afișăm un look impecabil când revenim la școală, să arătăm proaspete și relaxate, ca după o vacanță de vară care ne-a priit maxim. Nu e cazul să exagerăm cu machiajul, ci doar să intervenim pe ici – pe colo în punctele esențiale, pentru ca look-ul nostru să fie fresh de dimineața până seara, în ciuda programului încărcat, a stresului sau a nopților nedormite.

Așadar, cum îți adaptezi rutina de machiaj la revenirea la școală? Iată produse de încercat și trucuri de bifat:

# Primer 

Având în vedere că de cele mai multe ori pleci dimineața și stai la cursuri până seara (sau poate după facultate ieși direct în oraș cu prietenii), machiajul trebuie din start să fie rezistent. Cum faci ca fondul de ten să nu se transforme după câteva ore într-o mască uscată și ternă? Folosind un primer de calitate!

# Concealer

Ca să estompezi cearcănele și petele inestetice pe care stresul inerent vieții de student le aduce pe fața ta, bazează-te pe concealer!

# Bronzer 

Ca să-ți pui în valoare bronzul pentru care ai muncit atât vara.

# Tuș de ochi

Nu se șterge, nu se întinde și nu-și pierde conturul. Dacă ai o zi lungă, cel mai bine e să-ți conturezi ochii cu tuș de ochi, deoarece fardurile sau creionul nu rezistă ore în șir.

# Mascara 

Mascara alungă imediat oboseala și somnul de pe față, deoarece face ca ochii să-ți pară mai mari și mai luminoși.

# Lipstain

Rujul nu rezistă până seara, iar gloss-ul e prea lipicios pentru a-l simți pe buze toată ziua. Alege lipstain-urile sau lip paint-urile! Se aștern ca o cerneală pe buze și sunt foarte rezistente.

# Pudră translucidă

Fără culoare și sidef, pudra translucidă e tușa finală care uniformizează culorile machiajului și va menține sebumul sub control, astfel încât zona T (frunte, nas, bărbie) să nu devină lucioasă.

  • Pudră pulbere pentru luminozitate și aspect natural-Yves Rocher
  • Lip paint Lacqueur L’Oréal– dm
  • MAKE UP FOR EVER, Brow liner – Sephora

Hai la Promenada Mall să-ți completezi trusa de makeup cu produsele esențiale unui look fresh la școală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *