5 motive pentru care LEGO este benefic copilului tău

Chiar dacă este vară și ne bucurăm de soare, se întâmplă să mai fim surprinși și de vremea mai puțin plăcută. Ce facem atunci când trebuie să rămânem în casă și, mai ales, ce jocuri pregătim pentru cei mici?  Noi îți propunem să dai o fugă în magazinele LEGO din Mall Promenada și să asiguri de pe acum distracția pentru zilele ploioase ori pentru serile în familie.

De ce să alegem LEGO? Se pare că jocul apărut în Danemarca la începutul secolului XX are mai multe beneficii decât petrecerea timpului liber. Îți propunem 5 avantaje, atât pentru copii, cât și pentru părinți, pentru care să alegi acest joc.

#1 Asigură petrecerea timpului împreună: este un joc care îi va plăcea cu siguranță copilului tău, dar care sigur te va fascina și pe tine și te va purta pentru ceva timp înapoi în copilărie.

#2 Sporește creativitatea: fie că cel mic va dori să construiască ceva deja existent, fie că o să fie inventiv, jocul cu piesele de lego o să îi crească nivelul imaginației. Se joacă, explorează și, cu siguranță, o să te surprindă cu modelele construite.

#3 Lego – un tool didactic: de la grădiniță și până la cursurile de la facultate, piesele de lego sunt folosite să stimuleze creativitatea, dar și gândirea și pot să devină foarte ușor un instrument educațional. Poți căuta astfel de jocuri cu lego și să îl înveți chiar tu pe cel mic acasă cele mai interesante lucruri.

#4 Jucăria LEGO este pentru toate vârstele: de la nou-născuți și până la bunici, jocul cu piesele de lego o să fie întotdeauna un mod relaxant de a petrece timpul liber. Găsești în magazine jocuri cu piese de mărimi diverse și grade diferite de dificultate, adaptate pentru fiecare vârstă.

#5 Piesele LEGO cu figurine sunt recomandarea psihologilor care spun că un astfel de joc îl va responsabiliza social pe cel mic și îl va aduce mai aproape de experiența realității și a societății. În plus, copilul se va imagina în diverse contexte sociale, fapt ce îi va dezvolta inteligența emoțională și îi va spori dezvoltarea personală.

Te așteptăm în magazinul LEGO din Mall Promenada până pe 25 august cu suprize, cadouri și o super tombolă la care poți câștiga o valiză cu seturi LEGO în valoare de 745 lei. Profită de ocazie și vino să cumperi cel mai cool și util joc!

image33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *