3 piese vestimentare cheie pentru un look boho chic

Temperaturile de afară ne fac să ne gândim la șezlonguri și coktailuri reci, la pielea bronzată uniform, mirosind a apă de mare și la nisipul încins care ne masează tălpile. Ce să mai, e vreme de plajă!

Înainte să ne scoatem pălăriile de paie din dulap și să ne apucăm de facut abdomene, credem că se cere o sesiune de shopping ca să ne completăm garderoba cu item-urile în vogă de anul acesta. Unde? La H&M în Promenada! Iată care sunt cele 3 piese-cheie pe care să le probezi pentru a face parada modei la plajă sau piscină!

 

Salopeta scurtă

Lejeră și versatilă, salopeta a fost omniprezentă pe podiumuri în ultimele sezoane și era de așteptat să se transforme și în outfit de plajă. Nu doar că e foarte confortabilă, dar daca alegi un model mai elegant, poti sa te duci de pe plajă direct la restaurant, pentru masa de seară.

1

 

Rochia maxi

Desigur că rochia maxi este încă în trend, iar stilul hippie probabil că se va purta mereu la mare, așa că o rochie maxi în acest stil va fi o investiție pe mai mulți ani. Alege patternuri si culori vesele și poart-o cu sandale fără toc.

2

 

Rochia vaporoasă

Nimic nu spune “laissez-faire” mai bine decât rochia vaporoasă, fluidă, care cade lejer pe lângă corp. Este exact atitudinea pe care vrei să o transmiți atunci când ai marea la doi pași!

3

Hai la Promenada să-ți alegi outfit-ul boho chic și profită de oferta de weekend, exclusiv în Promenada!

Află mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *