3 filme de excepție pe care să le vezi #PePromenada

Vara se apropie de sfârșit, la fel și filmele difuzate zilnic #PePromenada, împreună cu Digi Film! Sunt ultimele 2 săptămâni în care poți să le vezi pe cele pe care ți-ai dorit să le vezi, dar nu ai avut ocazia până acum.

Programul complet al filmelor zilnice îl găsești AICI. Uite 3 dintre recomandările noastre pentru săptămâna aceasta:

 

#1. CHEF

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis într-o rulotă. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte.

Proiecție: luni, 22 august

 

 

#2. Life of crime

Cu douăzeci de ani înainte de JACKIE BROWN, Ordell Robbie și Louis Gara ajung să se cunoască la pușcărie, unde sunt amândoi închiși pentru furt de mașini. Când Louis e eliberat, lui Ordell îi vine ideea să șantajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care deține milioane de dolari ascunși prin conturi off-shore.

În poveste ajunge să fie implicată Mickey Dawson, soția frumoasă a lui Frank, care suferea de plictiseală în căsnicia ei nefericită și care trecea printr-o criză de identitate. Louis și Ordell își închipuie că, dacă o răpesc pe Mickey și cer un milion de dolari răscumpărare, Frank Dawson n-o să aibă curajul să meargă la poliție să-i denunțe, pentru că ei, răpitorii, ar putea să-i dea în vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea să meargă prost?

Proiecție: miercuri, 23 august

 

 

#3. Hot tube time machime

O comedie care aduce din nou în vogă hainele stridente, jambierele și coafura afro, Teleportați în adolescență îi urmărește pe cei patru bărbați: Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) și Jacob (Clark Duke) într-o aventură mai puțin obișnuită.

Proiecție: vineri, 26 august

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *