3 destinații exotice pentru o aventură caldă în timpul iernii

  1. Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana, cel mai estic vârf al Republicii Doinicane, se învecinează cu Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic. Este o regiune cunoscută pentru întinderea de 32 km de plaje și ape limpezi. Zona din Bávaro și Punta Cana se combină pentru a forma cunoscuta  La Costa del Coco, sau Coasta de nucă de cocos, o zona de statiuni generoase, all inclusive. Este o detinație populară pentru plimbări cu tiroliana, windsurfing, caiac și sailing.

shutterstock_50415688

  1. Bali, Indonezia

Bali este o insula indoneziană foarte cunoscută pentru munții vulcanici împăduriți, câmpurile iconice de orez, plaje și recife de corali. Insula este casa site-urilor religioase, printre care și Cliffside Templul Uluwatu. La sud, orașul de la malul mării Kuta are baruri pline de viață, iar Seminyak, Sanur și Nusa Dua sunt orașe-stațiuni populae. Insula este cunoscută și pentru refugiul în yoga și meditație.

shutterstock_94109272

  1. Maldive

Maldive este o țară tropicală, în Oceanul Indian compusă din 26 de atoli în formă de inel, insule formate din scheletele a mai mult de 1.000 de insule de corali. Maldive este o detinație cunoscută pentru plajele sale, lagune albastre și recifele extinse. Capitala, Male, are o piață de pește mereu aglomerată, restaurante și magazine pe drumul principal. De asemenea, Majeedhee Magu și 17-lea Hukuru Miskiy (de asemenea, cunoscută sub numele de Moscheea Vineri) făcute din coral alb sculpta sunt doar câteva dintre multele locuri pe care merită să le descoperi în Male.

shutterstock_248941750

Descoperă cele mai atractive pachete de vacanță în aceste locuri la agențiile de turism Christian Tour  și TravelUs din Promenada, nivel -1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *