1 iunie de poveste pentru toți copiii!

1 iunie, Ziua Copiilor de pretutindeni (chiar și a copilului din noi), se apropie cu pași repezi și vine cu ceva în plus anul acesta: o zi liberă în care să-i oferim copilului nostru toată atenția și distracția de care are nevoie.

Cu doar o vizită la Promenada, poți să-i faci o surpriză de zile mari și să transformi această zi într-una memorabilă, atât pentru el cât și pentru tine. Uite cum puteți să petreceți:

 

Cu distracție la Gymboland!

Locul de joacă din Promenada (nivel 2) le pregătește mereu surprize inedite celor mici. Fiecare clipă petrecută la Gymboland este specială pentru orice copil.

1

 

Cu relaxare în aer liber!

Chiar și cei mici se distrează #PePromenada! Copiii vor găsi mereu câte ceva de făcut la locul de joacă special amenajat, în aer liber.

2

 

Cu o sesiune de shopping!

N-ai cum să le reziști hainelor pentru copii! Sunt adorabile, iar de ziua lor cea mai mare surpriză este să-i lași să le aleagă singuri. Magazinele de modă pentru copii vin cu opțiuni încântătoare:

3

 

Cu multe jocuri și jucării!

Știm cum e cu jucăriile, dar ei consideră că n-au niciodată prea multe jocuri și jucării! În căutare de nou mereu, schimbarea este pentru cei mici, la ordinea zilei. De ziua lor, putem să facem o excepție, nu?

4

 

Cu o gustare specială!

În Food Court Promenada (nivel 2) și La Culinaria Street Food Market (parcare supraterană Calea Floreasca) găsești o mulțime de opțiuni gustoase și sănătoase pentru cei mici, dar și deserturi delicioase. Iată câteva idei:

5    

                               

Petrece un 1 iunie de poveste la Promenada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *