Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Vești delicioase de la Starbucks

22 mai 2016

După vremea capricioasă singura certitudine este că vara se așează ușor ușor și nu putem să nu ne gândim cum vom lupta cu căldura.

Dacă și tu te refugiezi într-un frappuccino de la Starbucks fără să stai pe gânduri, trebuie să afli câteva lucruri cu adevărat… delicioase.

 

#1 La Starbucks Promenada este disponibil Marshmallow Frappuccino – visul oricărui iubitor de frappuccino. N-ai cum să-i reziști mixului de cafea, lapte, frișcă și bezele gumate care se topesc în gură peste care își face loc topping-ul, după gust.

1

#2 Dacă îți place gustul exotic al combinației de caramel și banană, tot la Starbucks îți găsești frappuccino-ul pereche. Banana CaramelFrappuccino se numește și e un boost de energie din topping de caramel și banane. Sounds like heaven!

frappuc

 

#3 Și nu în ultimul rând, ca topping-ul de pe frappuccino, cea mai bună veste este că ai o varietate de  frappucino din care îți poți alege preferatul de la Starbucks Promenada!

3

 

Savurează cel mai bun frappuccino la Starbucks Promenada!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of