Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Vara vine cu mai multe motive de shopping la Promenada!

17 mai 2016

Se anunță o vară solară #PePromenada! Te așteptăm zi de zi cu #GoodVibrations și vești bune, dar weekend-urile sunt și mai speciale.

#GoodVibrations înseamnă în primul rând surprize care să te încarce cu o stare de bine și pentru că weekend-ul este momentul tău de bucurie, venim cu un extra boost de vești bune.

Cumpărăturile din weekend, de minimum 1000 Lei din Promenada, îți aduc garantat un Fashion Card H&M Promenada în valoare de 100 Lei.

Vino la Infopoint cu bonurile din aceeași zi a căror sumă este egală sau depășește 1.000 Lei și ridică-ți Fashion card-ul H&M Promenada.  Acesta se acordă strict în ziua efectuării cumpărăturilor. Data bonurilor fiscale trebuie să fie aceeași cu data solicitării Fashion card-ului.

În campanie nu participă bonuri mai mici de 50 Lei.

Campania este valabilă doar pentru cumpărăturile din weekend-urile 14-15 mai, 20-21 mai, 28-29 mai, 4-5 iunie, 11-12 iunie.

hm

Nu se acordă rest sau contravaloarea în LEI.

Fashion card-ul H&M Promenada poate fi valorificat până 15 iunie.

 

Citește regulamentul complet aici.

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of