Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Triumph

Lenjerie
TELEFON:
0722 262 666
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 1
Triumph este expertul în lenjerie care lansează produse de o calitate desăvârșită, cu design și croieli impecabile. Pentru brandurile sale, compania creează, produce și vinde lenjerie, ținute de noapte, de casă și costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendințe de design.
Totul a început în anul 1886, într-un mic orășel din Germania, cu un atelier de corsete. Transformarea Triumph International dintr-o mică fabrică într-unul din liderii mondiali ai producătorilor de lenjerie reprezintă o reală poveste de succes. Triumph International este prezent astăzi în peste 120 de țări din întreaga lume, întrunind o echipă de peste 37,500 de angajați.
Compania Triumph International România este prezentă pe piața românească de 20 de ani, în Bucureşti si toate marile orașe ale țării, iar proiectele monobrand reprezină cea mai mare realizare a noastră. În magazinul nostru am reuşit să implementăm ultimele standarde de design, o expunere optimă a produselor noastre şi, nu in ultimul rand, servicii de calitate clientelor noastre.
Triumph “croiește” încrederea de sine pentru fiecare femeie, fiind brandul care respectă și înțelege cel mai bine corpul feminin.
Website-ul Triumph International: http://www.triumph.com/ro/en/index.html
Pagina de Facebook Triumph International România: https://www.facebook.com/TriumphRO.

 

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of