Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

The Body Shop

Sănătate și Frumusețe
TELEFON:
0771 693 519
ADRESA DE MAIL:
promenada@thebodyshop.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Parter

Fondat în 1976 în Brighton, Anglia, de Anita Roddick, The Body Shop® este un brand global de frumusețe, care are peste 3000 de magazine în peste 60 de țări.

The Body Shop® urmarește să facă diferența pozitivă în lume oferind în magazinele proprii produse cosmetice de înaltă calitate, pe bază de ingrediente naturale și inspirate din natură, pentru îngrijirea tenului, a corpului, a părului și de machiaj, fabricate în mod etic și sustenabil.

The Body Shop® a fost prima companie internațională de cosmetice care a introdus comerțul echitabil în industria cosmeticelor și a produselor de îngrijire corporală în 1987. Prin programul unic Community Fair Trade (CFT), The Body Shop® se aprovizionează cu cele mai rafinate ingrediente naturale brute și accesorii din toate cele patru colțuri ale lumii, cu angajamentul de a face comerț just cu mici fermieri, artizani tradiționali și cooperative rurale, experți în domeniul lor.

Cacao din Ghana, ulei de marula din Namibia, alcool din Ecuador, ulei din nucă de cocos din Samoa, cânepă din Anglia, ulei din arbore de ceai din Kenya sunt doar câteva dintre punctele de reper de pe harta Community Fair Trade, în continuă expansiune în următorii ani.

body-shop_tea-tree

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of