Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

The Bar

Salon de Înfrumusețare
TELEFON:
0748 099 990
ORAR:
L-V 08:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel -1

“The Bar” este singurul Beauty Bar din România ce oferă servicii Express și tratamente de calitate într-un mediu plăcut și relaxant.

Serviciile salonului sunt adresate în special persoanelor grăbite, care nu dispun de mult timp dar doresc să beneficieze de servicii de înfrumusețare de calitate, precum coafat, manichiură, pedichiură.

Te invităm să te deconectezi și să te înfrumusețezi în același timp, savurând o cafea delicioasă în timp ce personalul nostru specializat îți va oferi tratamentul dorit.

Selectați cu cea mai mare atenție, membri echipei “The Bar” sunt pregătiți pentru orice provocare, astfel încât o vizită la “The Bar” va satisface și cei mai exigenți clienți.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, salonul “The Bar” are un program prelungit, de Luni până Vineri, de la 8:00 dimineața până la 22:00 seara.

Te invităm cu drag să experimentezi noul concept în domeniul tratamentelor de înfrumusețare și să savurezi o cafea într-o atmosfera placută și relaxantă!

 

Servicii:

– coafor
– manichiură
– pedichiură
– epilare definitivă No+Vello
– tratamente faciale și corporale No+Vello

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of