Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Superbet Corner

Zona de Entertainment
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 2

Superbet îți aduce Euro 2016!

În această vară, toată lumea se pregătește pentru turneul final al campionatului european. Marele meci de deschidere ne va găsi pe noi pe teren împotriva Franței și indiferent de rezultatul acestuia, va fi o mare bucurie să auzim din nou „Deșteaptă-te române!” la un turneu final.

Superbet a pregătit cote excepționale pentru toate partidele acestui turneu final. Oferta de pariuri speciale este mai vastă decât cea de acum doi ani, de la Cupa Mondială din Brazilia și vă oferă posibilitatea să câștigați sume foarte importante cu pariuri pe meciurile echipelor naționale, pe parcursul acestora și clasarea în topul celor mai tari formații de pe continent..

Lansat la începutul anului, site-ul Superbet.ro a devenit rapid una dintre opțiunile preferate pentru pariuri online în România. Bonusurile de înscriere sunt uriașe, oferta de pariere este completă, cotele pentru pariuri LIVE sunt la multe meciuri cele mai bune pe care le-ai putea găsi oriunde, iar ușurința de utilizare fac ca sute de români să se înscrie, să parieze și să câștige în fiecare zi. Campionatul european din Franța este un prilej pentru Superbet ofere din nou mai mult decât te aștepți. Cotele foarte bune pentru meciuri vor fi în oferta de pe site. Alături, vei găsi cea mai completă ofertă de pariuri speciale pentru turneul final, cu sute de opțiuni de pariere unice, care fac câștigurile mai ușoare, pentru că fiecare poate să parieze exact ceea ce crede că se va întâmpla într-un meci, într-o grupă, în turneu. Surpriza pe care a pregătit-o Superbet este cel mai tare LIVE pe internet care îl poți găsi în România!

Platforma euro2016.superbet.ro conține sute de informații interesante despre echipele participante, loturi, stadioane, țintar, date istorice, statistică actualizată în timp real, clasamente și chiar și pronosticuri calculate de sisteme informatice. Modulul de pe euro2016.superbet.ro vă pune la dispoziție cea mai completă formă de vizualizare LIVE a statisticii de la meciurile de la Euro și numără ocaziile de poartă, șuturile, ofsaidurile, degajările, auturile în timp ce ele se întâmplă pe teren, astfel încât pariorii care vor să profite de oferta de pariuri LIVE superbet.ro să aibă toate datele la îndemână.

Intră pe superbet.ro, bucură-te de mulțimea de informații utile pe care le ai la un click distanță și câștigă cu cele mai bune pariuri pentru Euro 2016!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of