Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Monesse by Monica Salcudean

Modă
TELEFON:
021 79 643 40
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 1

Brandul Monesse by Monica Salcudean este un brand 100% romanesc, inceput in anul 2010, din dorinta de a transmite prin creatii culori, tesaturi, faptul ca frumusetea este o alegere. Alegerea de a te simti frumoasa!

”Moda dispare, doar stilul ramane”, spunea Coco Chanel. Iar eleganta presupune stil, dar merge pana dincolo de el. Atunci cand esti elegant, iti va placea sa privesti pozele cu tine si peste 10 si peste 20 si peste 50 de ani, iar stilul tau va fi la fel de actual. Niciodata nu o sa te intrebi: ”Cum am putut sa ma imbrac asa?”. Eleganta nu se demodeaza niciodata. Hainele simple vor fi mereu la fel de actuale. Gandeste-te doar la piesele vestimentare atemporale, ele sunt intotdeauna simple: the little black dress, camasa alba, pantalonii negri, fusta creion.

Am armonizat indrazneala dantelei ,eleganta organzei si matasurile cu elemente boeme si accesorii extravagante. Pot sa afirm ca acel element care transforma o tinuta intr-o creatie spectaculoasa este atentia deosebita acordata detaliului.

Toate aceste articole, precum si rochii speciale, pentru cele mai importante momente din viata ta, femeie, te asteapta in magazinele Monesse din Bucuresti si din tara!

Creatii inspirate din povestea ta, Femeie!

Vino sa descoperi lumea Monesse!

20160808_101514

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of