Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Manufaktura by Doncafè

Cafenele
TELEFON:
074 514 1766
ADRESA DE MAIL:
rezervari@manufakturacafe.ro
ORAR:
L-V 09:00-22:00
S-D: 09:00-22:00
NIVEL:
Parter

Manufaktura este un nou concept de coffee shop, în care poți savura o cafea cu adevărat proaspătă din cele mai alese boabe abia prăjite, preparată de barista profesioniști.

Spectaculoasa linie de râșnire și ambalare Doncafé Fresh în jurul căreia a fost concepută întreaga locație te învăluie în cele mai proaspete și plăcute arome de cafea. Cu o formă organică și un finisaj satinat, instalația de râșnire, unică și creată manual în România, absoarbe și reflectă tot ce o înconjoară, îndemnând oaspeții la interacțiune.

Spațiul are o notă industrial-futuristă, elemente și texturi naturale precum caramida, piatra și lemnul creând o atmosferă de bine și relaxare. Peste 500 de boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn stau suspendate deasupra instalației.

Design-ul Manufaktura pune accentul pe dorința fiecăruia dintre noi de a avea o experiență personală, particulară și creează atmosfera perfectă pentru savurarea unei cafele proaspete de cea mai bună calitate.

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of