Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

LEGO

Copii
TELEFON:
+4075 90 25 788
ADRESA DE MAIL:
contact@brickdepot.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel -1

Magazinul Certificat LEGO® din Promenada Mall este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Şi pentru că minifigurinele LEGO sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu putea să lipsească zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final.

Magazinul cu o suprafaţă de 150 mp deţine cea mai mare gamă de produse LEGO din România: aproximativ 600 tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms ce se pretează a fi folosite ca materiale didactice în licee, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Oferta de seturi şi piese LEGO este completată de o varietate mare de haine LEGO Wear, ghiozdane LEGO Bags, cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, lanterne, carneţele, magneţi, rame foto, sticle pentru apă.

Designul magazinului este marcă înregistrată LEGO şi este primul Magazin Certificat LEGO deschis în România.

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of