Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Gymboland

Spații de Joacă
TELEFON:
+40751 777 755
ADRESA DE MAIL:
promenada@gymboland.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 2

Detalii locație:

Pornind de la ideea că jocul stă la baza învățatului, Gymboland încearcă să încorporeze aceste două principii în mijloacele de entertainment. Astfel, utilizarea echipamentelor variate – caruselul, trambulina complexă, structura modulară cu labirinturi, tobogane, tunuri și piscine cu bile – reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricității .

Mai mult, Gymboland pune la dispoziția copiilor și o miniaturizare  a vieții de zi cu zi – având ocazia de a se identifica și chiar de a se simți mai aproape de părinți. Pot să experimenteze o sesiune de cumpărături într-un mini-market, ori un episod din bucătăria personală, totul într-un decor de vis unde distracția e cuvântul cheie.

Însă Gymboland anticipează și nevoile părinților, devenind un ajutor de nădejde în ziua cea mai importanta a micuțului organizând cele mai frumoase aniversări. Într-un spațiu destinat exclusiv  acestor evenimente, pot la rândul lor savura o cafea aromată, sau interacționa cu ceilalți părinți.

De aceea Gymboland reprezintă mai mult decât un loc de joacă, un tărâm parcă  desprins din cele mai frumoase povești fără sfârșit, unde amuzamentul și cunoașterea domnesc în armonie, iar părinți și copii deopotrivă, atrași de farmecul fidel reconstituit al copilăriei, vor rămâne cu amintiri neprețuite și vor reveni de fiecare dată cu aceeași emoție și bucurie .

gymboland-promenada-web_1980x1080px

Recomandare vârstă: 0-12 ani, copiii până în 3 ani trebuie însoțiți de un adult.

Program petreceri:  În intervalul orar 10:00 – 22:00, cu rezervare

 

Website: http://www.gymboland.ro

Facebook: https://www.facebook.com/gymboland

Tur virtual:  http://gymboland.ro/vtour2/

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of