Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

GNC Live Well

Sănătate și Frumusețe
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel -1

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat din punct de vedere al puritatatii, cat si al sigurantei in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor, si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

GNC este cea mai mare companie din lume, din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai.

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate, cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of