Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Testează noile parfumuri MAC!

7 martie 2017

Începutul de primăvară vine cu vești încântător parfumate de la cel mai iubit brand de make-up la nivel global. MAC tocmai al lasat linia mult-așteptată de parfumuri care va completa perfect ritualul nostru de beauty, împreună cu celelalte produse de o calitate excepțională.

Această colecție nu reprezintă doar o altă linie de parfumuri, ci este una cu adevărat specială și inovativă! Pornind de la esența MAC – Make-up Art Cosmetics, colecția Shadecents reunește șase parfumuri fascinante inspirate de personalitățile a șase rujuri emblematice MAC. De la note seducătoare de piele până la notele fructate, jucăușe ale parfumului Candy Yum-Yum, cu siguranță vei găsi o variantă care să te reprezinte. Să facem cunoștință cu fiecare set Shadecents!

 

✓ CRÈME D’NUDE

Un parfum ce surprinde senzualitatea vibrantă al pielii curate, radianta, stralucitoare care te îmbracă într-o notă fină de mosc.

1

✓ VELVET TEDDY

Un pafrum oriental, ca o atingere mătăsoasă de miere sălbatică și mosc.

2

✓ CANDY YUM-YUM

Un parfum cu o aromă atrăgătoare, rezultată din fructe electrice precum baza de guava roz.

3

✓ LADY DANGER

Un parfum dramatic, sexy și puternic, care îți face intrarea o explozie aromatică de pachouli auriu.

4

✓ RUBY WOO

Pentru o apariție memorabilă, poartă Ruby Woo, culoarea favorită pe covorul roșu, accentuată de note seducătoare de piele roșie.

5

✓ MY HEROINE

Un parfum cucerit și total neașteptat compus din note bogate de piele Cardovan.

6

Decoperă-le și testează-le acum în magazinul MAC Promenada (parter)!

mac-oferta

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of