Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Zâna Zorilor și Norii Sentimente îi invită pe copii în lumea poveștilor la Promenada Mall

Ateliere educaționale gratuite prin teatru și joacă 

București, 8 octombrie 2015 – Seria de evenimente recreative pentru copii organizate de mall Promenada continuă în weekendul 10-11 octombrie, cu un nou atelier creativ organizat de Akka Show. Evenimentul cu acces gratuit este dedicat copiilor cu vârste între 1 și 4 ani și va avea loc la nivelul 1 al centrului comercial din nordul Capitalei.

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 17:00, cei mici își vor pune creativitatea la treabă în cadrul atelierului de colaj din semințe de dovleac, care îi va pregăti pentru mult așteptatul Halloween. După exersarea creativitătii, copiii vor descoperi povești despre toamnă cu ajutorul simțurilor, în cadrul unui spectacol non-verbal, „Sunetele toamnei”, un mix de sunete și muzică live.

Duminică, 11 octombrie, de la ora 17:00, Zâna Zorilor și Norii Sentimente îi vor întâmpina pe copii și le vor explica emoțiile prin povești, muzică și un scurt-metraj artisitc. După atelierul de creație, micuții vor învăța să creeze nori din diverse material, urmând să descopere multe povești despre nori.

Mai multe detalii puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of