Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Vara vine cu proiecții gratuite de filme, oferite de Digi Film, pe terasa Promenada

Digi_Films@Promenada

13 săptămâni de proiecții cinematografice în aer liber #PePromenada

 

Între 7 iunie și 10 septembrie, Promenada împreună cu Digi Film organizează o nouă serie de proiecții cinematografice gratuite în aer liber, pe terasa de la nivelul superior al centrului comercial. Seară de seară, cu excepția zilelor de joi, începând cu ora 21:00, cinefilii vor putea viziona unul dintre zecile de filme, clasice și blockbustere, dintr-o colecție de cinci genuri cinematografice: acțiune, comedie, thriller, dramă și romantic. Accesul vizitatorilor la filmele difuzate #PePromenada va fi gratuit.

 

Seria de evenimente a început miercuri, 7 iunie, cu Fast and Furious 7, în regia lui James Wan, după un scenariu de Chris Morgan, una dintre cele mai cunoscute producții hollywoodiene și filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial din întreaga serie.

 

În prima săptămână a proiecțiilor de #PePromenada vor fi difuzate unele dintre cele mai populare titluri ale cinematografiei ultimilor ani:

  1. Sâmbătă, 10 iunie – Anna Karenina
  2. Duminică, 11 iunie – Blue Jasmine
  3. Luni, 12 iunie – Dark Places
  4. Marți, 13 iunie – Empire State
  5. Miercuri, 14 iunie – Eneder’s Game
  6. Vineri, 16 iunie – London has Fallen
  7. Sâmbătă, 17 iunie – Point Break
  8. Duminică, 18 iunie – The Cobbler

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of