Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

SCIKiDS Festivalul Ştiinței vine pe 24-25 octombrie la Promenada Mall

Bucureşti, 21 octombrie 2015 – Asociaţia Fascination aduce la Promenada Mall o nouă ediție SCIKiDS Festivalul Ştiinței, un eveniment cu și despre știință, educativ, interactiv și distractiv. Pe 24 şi 25 octombrie 2015, între orele 12.00 – 20.00, copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie pot participa gratuit la evenimentul ce va avea loc la nivelul 1 din Promenada Mall, la o incursiune în lumea științei.

Participanţii sunt invitaţi să experimenteze știința în cele mai amuzante moduri cu putință alături de partenerii noștri dedicați acestor activități, cum ar fi Profesorul Trăsnit, Orășelul Cunoașterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum bateria de lămâi, heliostat, harpa fără coarde, mâna bionică.

Cu Festivalul Științei am reușit să atingem inimile, mințile, sufletele a peste 10.000 de copii în cele 2 ediții anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lămâi a intrat în Cartea Recordurilor. Nu e puțin pentru un eveniment de știință, mai ales că știința nu este printre preferatele copiilor, în general. Ce am reușit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociației, a fost să îi facem și pe copii și pe părinții lor să iubească știința. Anul acesta avem multe noutăți, de aceea vă așteptăm alături de noi!”, a decalarat Andreea Stoica, fondatorul Fascination și al SCIKiDS Festivalul Ştiintei.

SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România. Evenimentul este susținut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie. Pentru mai multe detalii despre SCIKiDS, accesati site-ul www.scikids.ro şi pagina de Facebook SCIKiDS Romania.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile și pe site-ul promenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of