Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Promenada dă startul sezonului de patinaj

Distracţia de iarnă începe de marţi pe terasa Promenada

Promenada începe sezonul de distracţie pe gheaţă prin deschiderea patinoarului de pe terasa de la etajul 2. Promenada invită amatorii de toate vârstele, dar şi profesioniştii, să testeze gheaţa şi să ia parte la o porţie de distracţie începând cu 10 noiembrie, orele 1000, în Calea Floreasca 246B, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu.

 

Vizitatorii se pot bucura de sezonul rece la înălţime – patinoarul de 600 mp se află la 14 metri deasupra tuturor, fiind cel mai înalt patinoar din România. Pauzele vor fi mai plăcute cu vin fiert, ceaiuri aromate și alte bunătăţi, pregătite în zona special dedicată.

Patinoarul va funcționa în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, între orele 1000-1300, 1400-1700  şi 1800-2200. Promenada a pregătit şi o surpriză pentru împătimiţii sporturilor de iarnă – achiziţionând un bilet, vizitatorii au parte de distracţie pe gheaţă pentru întreaga zi, accesul fiind asigurat până la ora 2200. Preţul unui bilet este de 15 Lei de luni până joi şi de 20 de Lei de vineri până duminică. Patinoarul oferă şi servicii conexe, precum închirierea şi ascuţirea patinelor, astfel încât orice vizitator al mall-ului să poată completa o sesiune de cumpărături cu o porţie de distracţie pe gheaţă.

Pentru cei care vor să se alăture distracţiei, însă nu ştiu să patineze, Promenada a pregătit un serviciu special. Amatorii pot învăţa să patineze singuri cu ajutorul focilor de sprijin, care pot fi închiriate pentru o lecţie amuzantă.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of