Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Moş Crăciun îşi mută căsuţa la mall Promenada

Weekendul acesta, cât şi în perioada 18-23 decembrie, Moş Crăciun îşi mută sediul din Laponia la mall Promenada, unde îi întâmpină cu surprize pe copiii care au fost cuminţi anul acesta. Împreună cu cei mai veseli spiriduşi, Moşul îi aşteaptă pe cei mici în căsuţa sa, pentru a le asculta poeziile, cântecelele şi, bineînţeles, toate dorinţele pe care el ar trebui să le îndeplinească.

Moş Crăciun a început din timp pregătirile pentru cea mai aşteptată sărbătoare a anului. El a adunat o parte dintre ajutoarele sale de nădejde şi s-a mutat la mall Promenada, pentru a-i cunoaşte în persoană pe micuţii care îi trimit scrisori.  Anul acesta, cei mici îi pot povesti Moşului ce îşi doresc de Crăciun sau îl pot bucura cu o poezie sau cu un cântec.

Personajele de poveste întâmpină copiii la Căsuţa lui Moş Crăciun cu o atmosferă de basm, cu multe colinde şi un atelier de creaţie a spiriduşilor. Ajutoarele lui Moş Crăciun au pregătit şi o mică surpriză pentru micuţii care îi vizitează Căsuţa – fiecare pleacă acasă o carte pentru copii şi cu dulciuri.

În timp ce micuţii îi spun poveşti Moşului, părinţii pot împacheta cadourile cumpărate din mall Promenada în punctul special amenajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, în perioada 11-24 decembrie, cumpărătorii pot beneficia de serviciul de împachetare gratuită a tuturor cadourilor achiziţionate din mall Promenada prezentând bonul de cumpărături la punctul de împachetare alături de produsele pe care le progătesc pentru cei dragi.

Atât accesul în Căsuţa lui Moş Crăciun, cât şi serviciul de împachetare a cadourilor sunt gratuite şi se găsesc la nivelul 1, zona Peek & Cloppenburg din Promenada. 

Pentru mai multe detalii accesaţi http://promenada.ro/evenimente/casuta-lui-mos-craciun/ sau pagina de Facebook Promenada

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of