Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Mall Promenada îi așteaptă pe cei mici să-și dezvolte imaginația la MiniArtShow

Pe 5 iulie, copiii între 1-4 ani sunt așteptați la atelierele de educație prin teatru și joc

București, 2 iulie 2015 – Seria de evenimente recreative pentru copii, organizate de mall Promenada, continuă pe 5 iulie, de la ora 17:00, cu un nou spectacol MiniArtShow: „Omida Mâncăcioasă”. Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste între 1 și 4 ani și le oferă ocazia de a participa la o serie de ateliere de educație prin teatru și joc.

Evenimentul are la bază cartea „Omida Mâncăcioasă” de Eric Carle, un best-seller care a câștigat inimile a milioane de copii din întreaga lume, fiind tradusă în 45 de limbi și vândută în peste 25 de milioane de exemplare.

În prima parte a întâlnirii din mall Promenada, cei mici vor învăța despre aventura omizilor, de la naștere până la transformarea în fluture. După punerea în scenă a spectacolului, copiii vor lua parte la mai multe activități interactive, care au și o componentă puternică de educație și creativitate.

Astfel, micuții vor învăța cu ajutorul omizii să numere și să numească zilele săptămânii. În partea care se concentrează pe creativitate, copiii vor realiza propria omidă din pământ, semințe de iarbă și alte materiale, care va prinde viață atunci când va fi udată.

Evenimentul MiniArtShow are loc pe terasa mall Promenada, la nivelul 2, iar intrarea este liberă.

Miniartshow este un proiect alternativ de învățare prin joacă, inițiat de Ioana Ginghină, care se bazează pe elemente din teatru și joc. Scopul proiectului este de a încuraja inventivitatea copiilor și de a le dezvolta imaginația, atenția, spiritul de observație și abilitățile de comunicare. “Jocul”, acest tip de „disciplină distractivă”, oferă simultan libertate și rigoare, dezvoltând încrederea în sine și stimulând copiii să își descopere abilitățile și creativitatea.

Mai multe detalii puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of