Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ateliere educaționale gratuite pentru copii, la mall Promenada

București, 30 iulie 2015: Mall Promenada continuă seria de evenimente „La joacă”, dedicate copiilor, în weekend-ul 1-2 august, cu o nouă ediție susținută de Akka Show. La nivelul 1 al centrului comercial, copiii se vor bucura de activități educative prin joacă, alături de actori și animatori care au experiență bogată în sustinerea de evenimente educaționale pentru micuți.

Sâmbătă, 1 august, de la ora 17:00, copiii sunt invitatț la un atelier în cadrul căruia vor învăța să construiască și să decoreze zmeie. După sesiunea de creativitate, cei mici vor lua parte la un spectacol de poveste alături de îndrăgitele personaje Peter Pan și Tinker Bell.

Duminică, 2 august, de la ora 17:00, copiii vor fi inițiați în pictură și vor învăța o tehnică specială, numită dactilo picture, prin care cei mici își lasă amprentele pe hârtie. La final, copiii vor participa la un spectacol distractiv cu baloane de săpun colorate.

Mall Promenada are deja o tradiție în organizarea celor mai creative evenimente pentru copii. Conceptul „La Joacă” a fost inaugurat de centrul comercial din Floreasca la finalul anului 2014 și propune săptămânal părinților activități recreative și educative special concepute pentru micuții cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

În 2015, mai mult de 10.000 de copiii s-au bucurat de numeroase evenimente pe terasa centrului comercial, precum expozitia interactivă Kids on The Moon, cel mai mare eveniment de construcție Lego Ninjago, Academia de Joacă cu celebrul actor Marian Râlea, spectacole de teatru și ateliere creative cu Gașca Zurli, Akka Show, Fun Science, MiniArtShow și Lumea lui Momo.

„Prin joacă, cei mici îşi dezvoltă numeroase abilităţi și afla multe lucruri noi despre ei şi despre lumea înconjurătoare în mod natural. Fiecare atelier pe care l-am organizat alături de mall Promenada s-a dovedit a fi o experiență minunată pentru copii și ne bucură să vedem că din ce în ce mai mulți părinți sunt deschiși către astfel de inițiative.” a spus Camelia Andriță, manager Akka Show.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of