Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

SPRING FAIR: cadouri meșteșugite cu drag și bunătăți de pus pe masa de Paște

29 martie 2017

Sărbătoarea Paștelui ne reunește din nou, alături familie și de toți cei dragi, în jurul mesei pentru momente speciale împreună. Cu această ocazie, o masă decorată tematic, îmbelșugată și cadouri lucrate cu multă dragoste pentru fiecare, reprezintă moduri prin care poți să le arăți persoanelor dragi aprecierea față de ele.

 

Magazinele din mall Promenada au o ofertă bogată în propuneri atât pentru decorarea masei de Paște, cât și în materie de idei de cadouri pentru cei dragi.

 

Totuși, dacă pur și simplu cauți ceva special, unic și tradițional, ai de unde alege cele mai frumoase decorațiuni, daruri frumos lucrate și bunătăți proaspete la SPRING FAIR | Târg de cadouri și meșteșug.

 

În perioada 6-15 aprilie, la nivelul -1, SPRING FAIR | Târg de cadouri și meșteșug te surprinde cu bucate alese și decorațiuni inspirate pentru masa de Paște, bijuterii, obiecte unicat și idei de cadouri speciale pentru cei dragi.

 

Cauți inspirație pentru o sărbătoare pascală de excepție? Iată doar câteva dintre lucrurile pe care le găsești zilnic la târg, între orele 10:00-22:00:

 

✿  Preparate alese

✿  Cozonaci proaspeți bine crecuți

✿  Ouă încondeiate

✿  Lumânări

✿  Alte decorațiuni pentru masa de Paște

✿  Bijuterii

✿  Produse cosmetice

✿  Articole vestimentare

 

Hai să le descoperi pe toate la SPRING FAIR | Târg de cadouri și meșteșug, în Promenada, nivel -1!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of