Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

SPORTS ALERT: Skater Girl

12 mai 2017

Soarele e sus pe cer, iar zilele sunt mai lungi și mai luminoase. Nu-i așa că-ți vine să-ți petreci întreaga zi afară, la soare, căldură și aer curat? Nu uita însă de mișcare!

Sportul în aer liber e cel mai sănătos, așa că îți recomandăm să îmbini utilul cu plăcutul și să îți și pui mușchii la treabă în timp ce te bucuri de primăvară. Vino la Intersport Promenada și lasă-te cucerită de cele mai trendy echipamente sport!

Ce spui de o pereche de pantofi chic, colorați, cu talpă albă? Sunt la mare căutare anul acesta, iar de asortat, îi poți asorta cu orice non-culoare (alb, negru) sau cu nuanțe neutre (nude, gri, albastru închis).

1

 

Un alt item sport în vogă sunt colanții cu imprimeuri grafice. Nu doar vei arăta chic, dar te vei și simți inspirată să faci sport mai des.

2

 

Pentru zilele mai friguroase, alege un hanorac negru, larg și confortabil, pe care îl poți asorta cu orice echipament sport – chiar și cu skinny jeans plus sneakers ori bocanci, pentru un look casual, urban-chic.

3

Ai încercat skateboarding-ul până acum? E un sport pe cât de simplu, pe atât de cool! Tot la Intersport Promenada te așteaptă o colecție variată și colorată de plăci de skateboard de cea mai bună calitate!

4

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of