Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Să vorbim despre Halloween!

30 octombrie 2017

Halloween este o zi de sărbătoate care își câștigă an de an tot mai multă popularitate. Motivul? Are obiceiuri frumoase și fun, iar pregătirile nu au cum să nu îți facă plăcere.

„Jack-o’-lantern” sau dovlecii sculptați sunt o tradiție originară a Sărbătorii tuturor Sfinților, supradenumită Halloween. Ei simbolizează luminarea drumului sufletelor din purgatoriu.

Costumele de Halloween înfățișează personaje supranaturale – vrăjitori, vampire, monștrii, iar de curând aceste personaje au devenit și caractere celebre din literatură sau cinematografie.

Machiajul face parte din tradiție. De obicei preia tema costumației și este macabru. Scheletul pictat, sângele din răni care par deschise – sunt doar câteva dintre varietațile pe care le întâlnim de Halloween.

„Trick or treat”, un obicei foarte draguț, experimentat mai ales de copii. Aceștia colindă casele oamenilor și sunt răsplătiți cu dulciuri și bomboane de către gazde.

Ținuta si machiajul sunt must pentru Halloween, iar moduri creative de a le implementa sunt multe. Ți-am pregătit și noi câteva sugestii, pe care le poți adopta ușor, fără bătăi de cap.

Machiaj

La prima vedere pare complicat, dar te asigurăm că nu este. Cei de la MAC au pregătit câteva tutoriale, pe care vrem să le împărtășim cu tine. Dacă îți plac, găsești produsele în magazinul din Mall Promenada.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=8CB3mAphqIM

Video: https://www.youtube.com/watch?v=rVlihn-zOS4

Video: https://www.youtube.com/watch?v=E5_UuEerRL8

Costume

Dacă te întrebi în ce magazin găsești măști și costume, noi îți sugerăm magazinul Oblio din Promenada Mall. Uite câteva dintre produsele lor:

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of