Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Mall Promenada și Peek & Cloppenburg te invită la shopping

4 octombrie 2017

Promenada Mall și Peek & Cloppenburg dovedesc că surprizele nu se termină niciodată!

În perioada 1 – 31 octombrie 2017, la cumpărăturile de minim 1000 de Lei din magazinul Peek & Cloppenburg din Promenada Mall primești un cadou garantat: seturi Rituals sau Radio Wireless!

Peek & Cloppenburg este de mai bine de 110 ani în topul industriei de modă, aducând mai aproape de noi catwalk-ul marilor prezentări. Cel mai nou magazin P&C deschis în Promenada aduce atât mărci ale unor cunoscuți designeri internaționali cât și mărci proprii, de la Tommy Hilfiger, Guess și Diesel, la Gerry Weber, Hugo și Boss Black și până la Armani Jeans, Marc Cain și Pierre Cardin.

Iată ce ne recomandă designerii Peek & Cloppenburg și ce ne învață despre fiecare stil: 

#Stilul Clasic 

Stilul clasic este stilul care sublinază eleganța. Este foarte potrivit pentru oamenii de afaceri, dar și pentru cei care își doresc o notă clasică în viața de zi cu zi, prin linii clare, materiale fine și croiuri exacte.

  • BETTY BARCLAY
  • ESPRIT COLLECTION
  • BRAX

#Stilul Modern

Este un stil chic, cu influențe casual și trendy. Exprimă bucuria și libertatea de a trăi, dar și garanția unei ținute perfecte de fiecare dată! Articolele sport sunt perfect îmbinate cu cele elegante, într-o combinație care vibrează siguranță de sine și stil. Este perfect pentru persoanele cu o viață activă, stilul modern fiind expresia clară a dinamismului 🙂

ïCOMMA

 

  • ESPRIT CASUAL
  • CINQUE

 

#Stilul Premium

Stilul Premium este vocea eleganței depline și a unui stil foarte bine definit. Stilul Premium este special pentru lumea afacerilor, pentru recepții sau petrecerile elegante. Caracterul exclusiv al pieselor vestimentare se potrivește perfect cu o personalitate puternică.

  • RENE LEZARD
  • JOOP!
  • BETTY BARCLAY

Te așteptăm în magazinul Peek & Cloppenburg Promenada Mall să faci cumpărăturile pentru acest sezon și să te bucuri și de cadoul surpriză! Nu uita să vii cu bonurile de cumpărături direct la biroul InfoPoint situat la parterul centrului nostru comercial și pentru a-ți revendica premiile pe loc!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of