Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Outfit-urile ideale pentru femeia gata de business

16 septembrie 2015
shutterstock_243412918

Ești ambițioasă, hotărâtă, mereu la timp când vine vorba de business: adică ești exact pe placul nostru! Dacă simți că ai nevoie să dai un refresh la garderoba ta de birou, noua colecție toamnă-iarnă Depot 96 este acum disponibilă în magazine! Completează-ți outfit-urile cu ajutorul rochiilor și vestelor, paltoanelor, cardiganelor și cămășilor!

outfin promenada

Uite câteva piese care ne-au plăcut din colecția nouă Depot 96:

O rochie ușor asimetrică, într-o nuanță puternică de roșu-oranj e ideală pentru întâlnirile cu clienții dificili în care vrei să te faci auzită, căci vei domina încăperea.

outfiot prome 2

Rochie semi-transparentă 100% silk

În zilele în care vrei să te simți elegantă, optează pentru o cămașă cu fundă, adaptată într-un model cu imprimeu modern. O poți purta fie cu un pantalon negru sau cu o fustă plisată roz pal.

outfit prome 3

Cămașă cu fundă la guler & pantalon negru și fustă roz cu pliseuri

Șiii… dacă vrei să impresionezi lumea artelor și a designului, alege această rochie albă tip-cămașă: e comodă, fashionable și niciodată banală!

outfit prome 4

Rochie albă asimetrică

Fă-ne o vizită în Promenada Mall ca să îți alegi tot ce îți place pentru outfit-urile tale de job din noua colecție de toamnă de la magazinul Depot 96 (nivel 1)!

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of