Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ceas Boutique: 50% reducere la ceasurile Triwa

Această ofertă a expirat. Însă te invităm să verifici restul de oferte valabile, cu siguranţă vei găsi ceva care să îţi fie pe plac

Insula Ceas Boutique Promenada (parter) te așteaptă cu o ofertă specială la ceasurile Triwa: 50% reducere!

 

1

 

Triwa Fuxy Brasco Chrono

970 lei 485 lei

Un cronograf deosebit ca design care poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Cureaua împletită din piele maro, ce se înfășoară de două ori în jurul încheieturii mâinii, contrastează puternic cu cadranul roșu-fucsia. Se potrivește unui outfit casual sau unei ținute de party.

2

Triwa Turtle Twist Brasco Chrono Brown Twist

970 lei 485 lei

Acest cronograf unisex este prevăzut cu o curea din piele organică maro ce îi conferă un aer ușor vintage. Cureaua se îmbină perfect cu cadranul rose gold și subcadranele în nuanțe de albastru strident. Geamul realizat din cristal și carcasa din oțel inoxidabil îi oferă rezistență la apă până la 5ATM.

 

3

 

Triwa Naked Brasco

970 lei 485 lei

Naked Brasco este un ceas unisex, foarte elegant, care reflectă o personalitate delicată, dar cu un caracter impunător. Ceasul este prevăzut cu o carcasă din oțel inoxidabil, brățară din acetat sintetic de culoare nude și geam din cristal. Acest ceas a fost purtat de actorul Johnny Depp în celebrul film „Donnie Brasco”.

4

 

Triwa Flamingo Brasco Chrono

970 lei 485 lei

Un ceas ieșit din tipar care reflectă o personalitate creativă și jucăușă. Combinația dintre turcoaz, fucsia și argintiu, definește stilul nonconformist care se face ușor remarcat. Ceasul este prevăzut cu un mecanism Japonez Miyota OS21, o carcasă din oțel inoxidabil și geam din sticlă minerală.

 

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Alte Oferte

Gândite și pregătite special pentru tine
Până la
50%
Tommy Hilfiger
Reduceri Tommy Hilfiger
Promoţie valabilă până la: 31.01.2018
EXPIRAT
Ofertă BeanZ
Promoţie valabilă până la: 31.01.2018
EXPIRAT
Până la
-70%
Soldare Next
Promoţie valabilă până la: 28.02.2018
EXPIRAT
Până la
-20%
Il Passo
Reduceri IL PASSO
Promoţie valabilă până la: 21.01.2018
EXPIRAT

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of