Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Mierea, răsfăț regal pentru piele

17 aprilie 2017

Te-ai întrebat vreodată de ce mierea este atât de iubită?

Mierea este una dintre minunile naturii. Denumită și “lichidul de aur” are numeroase benefici asupra sănătății organismului, dar și a pielii. Este folosită atât într-o alimentație sănătoasă, cât și în ritualurile de frumusețe. Proprietățile miraculoase ale acestui elixir au fost descoperite cu secole în urmă și sunt la fel de apreciate și în ziua de astăzi, fiind un ingredient de bază al produselor de îngrijire.

 

Mierea hidratează intens

Prin proprietățile sale umectante, mierea atrage și păstrează umezeala optimă a pielii. Umple ridurile, în cazul tenurilor îmbătrinite și reglează nivelul de elasticitate al tenurilor grase. Produsele pentru îngrijire pe bază de miere dau rezultate dacă sunt folosite cu regularitate.

1

 

Mierea hrănește pielea

Aceasta conține un nivel ridicat de vitamina C, o varietate de vitamine de tip B (niacină, riboflavină, acid pantotenic), minerale (ex: potasiu) și aminoacizi care, împreună, hrănesc pielea. Aminoacizii prezenți în formula mierii de albine sunt esențiali oricărei forme de viață pentru că ajută la stimularea și acceleralea regenerării celulare, asigurând un aspect sănătos pielii.

2

 

Mierea are efect antibacterian

Spre deosebire de săpunurile sau produsele cu un astfel de efect obținut de cele mai multe ori prin formule chimice care, de fapt, nu fac decât, în final, să distrugă scutul protector al pielii, obținând efectul invers, miere și produsele pe bază de miere au aceste proprietăți în mod natural. Mierea este bogată în enzime, c antioxidanții și flavonoid, cu rol vindecător și antibacterian.

scrub

 

Mierea oferă strălucire piele

Tot datorită conținutului bogat de aminoacizi, acțiunea hrănitoare a mierii asupra pielii se observă prin strălucierea prin care aceasta o capătă. Pentru un ten strălucitor nu trebuie decât să aplici o mască cu miere de 2 ori pe săptămână. Poți opta pentru o mască doar cu miere sau o emulsie formată din miere cu lapte șite vei bucura de o strălucire radiantă.

Fă-ți aprovizinoarea cu miere și produse de îngrijire pe bază de miere și vei avea doar de câștigat! Mai mult, la magazinul The Body Shop din mall Promenada (parter), te așteaptă poți încerca noua gamă de produse pentru îngrijirea corpului pe mază de miere și migdale, profitând de o super ofertă.

La două produse achiziționate din noua gamă Milk & Honey, îl primești pe al 3-lea gratis!

Pro_Of site_AMH_770x321

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of