Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Distracție cu LEGO Ninjago

22 septembrie 2017

Între 29 septembrie și 1 octombrie 2017, te așteptăm în Promenada Mall la super evenimentele care te vor provoca să descoperi lumea pieselor colorate.

Ce sunt evenimentele LEGO? 

Evenimentele de construcție sunt activități orientate spre copii, prin care LEGO își atinge misiunea de a inspira și de a dezvolta constructorii de mâine. Aceste evenimentele încurajează copiii să se dezvolte creativ, să fie sociabili, să își construiască imaginația și să-și exprime mândria creației. Totul bazându-se pe încrederea, sentimentul concurenței, creativitatea și jocul inteligent.

Nu în ultimul rând, evenimentele LEGO sunt iubite în mod egal de copii și părinți, motiv pentru care participarea a fost întotdeauna ridicată și în România.

Evenimente LEGO in Romania:

Din 2012,  Lego a organizat peste 17 evenimente mari în diferite mall-uri. Ultimul eveniment a reușit să atragă peste un număr de 3700 de copii într-un singur weekend. De această dată, LEGO revine în Promenada Mall pentru un eveniment cu adevărat special.

Conceptul evenimentului LEGO NINJAGO

Bazându-se pe lansarea în scenă a filmului LEGO NINJAGO, în septembrie 2017, am dezvoltat un concept unic de eveniment pentru clădiri, menit să inspire copiii să descopere un luptător ninja în ei înșiși. Cu siguranță, fiecare copil posedă un set special de abilități și trebuie doar să îi ajutăm să și le descopere și să le aducă la viață. De aceea, Lego revine cu un concept creativ, care să stimuleze fiecare „super-putere” a copilului tău, dar și a ta!

Povestea Lego Ninjago: 

O poveste tată-fiu…:  În această mare aventură are loc bătălia pentru orașul Ninjago, care îi cheamă la acțiune pe tânărul Lloyd, alias Ninja Verde, alături de prietenii săi, care sunt cu toții războinici secreți și maeștri constructori LEGO. Conduși de maestrul Kung-Fu Wu, ei trebuie să-l învingă pe războinicul malefic Garmadon, cel mai rău tip văzut vreodată și care se întâmplă, de asemenea, să fie chiar tatăl lui Lloyd.

Conceptul evenimentului: 

În prima parte de promovare, fiecare copil primește un prospect de descoperire, care descrie cinci sarcini de descoperire. Copiii primesc o nouă componentă Minifigure de fiecare dată când trec o sarcină de descoperire și care, în ansamblu, va reprezenta propria lor individualitate ca ninja, la sfârșit.

Componentele unice ca bandana, capul, corpul superior, arma și picioarele vor fi furnizate în toate cele 6 ninja versiuni. De asemenea, vor avea loc 3 plimbari, unde copiii vor fi informați despre caracterele NINJA și unde distracția va fi în toi.

Probele jocului: 

1. Mesele de construcție rapidă

2. Parkour printre firele junglei urbane

3. Cutia armei negre 

4. Mozaicul

5. Zona de construcție + masa expozițiilor 

Ești pregătit de aventura acestei toamne? Dacă da, atunci te așteptăm la LEGO Promenada Mall pentru o super experiență!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of