Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Lansarea cărții cu și despre Youtuberi

13 noiembrie 2017

Doamnelor și domnilor, avem deosebita plăcere să vă anunțăm că pe 18 noiembrie, la Mall Promenada, are loc lansarea cărții „Cum am devenit Youtuber”!

Așadar, vă invităm pe toți alături de noi și, inainte de toate, să vă spunem ce vă așteaptă. Sau cine, mai degrabă.

Cei mai tari 6 Youtuberi ai momentului: Andra Gogan, Smiley, Tequila, Pandutzu, Noaptea Târziu, Coțofan. Vă spunem sincer, nu trebuie să îi ratați pe niciunul dintre ei!

Toți acești Youtuberi au pus cap la cap cartea „Cum am devenit Youtuber”, în care dezvăluie amintiri simpatice din copilăria lor, povestesc despre provocările prin care au trecut și despre cum le-au depășit, mărturisesc ce i-a motivat și cum au făcut să nu se dea bătuți, dar mai ales îi încurajează pe cititori să lupte pentru dorințele lor.

Mai este ceva super tare. În carte veți găsi poze personale cu Youtuberii, pe care sigur nu le-ați mai văzut până acum, dezvăluiri inedite – povestea primului sărut, dar și menționări ai primilor pași care trebuie urmați într-o carieră de Youtuber.

V-am convins? Noi credem că da. Vă așteptăm la Mall Promenada pe 18 noiembrie, între orele 11:00 și 15:00. 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of