Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

ÎN PREMIERĂ: Sărbătorim Ziua Națională a Investițiilor #PePromenada

5 mai 2017

Pe 15 mai, la inițiativa Bursei de Valori București, sărbătorim pentru prima dată în România, Ziua Națională a Investițiilor! Nu rata un eveniment în premieră, cu activități ce au puterea să schimbe mentalități și vieți deopotrivă.

În perioada 14-15 mai, terasa Promenada (nivel 2) se transformă într-un campus educațional și găzduiește, în premieră, evenimentele dedicate primei Zile Naționale a Investițiilor.

Te așteaptă un program plin în cele două zile de eveniment: duminică, 14 mai, între orele 10:00-20:00 și luni, 15 mai, între orele 9:30-20:00.

 

Evenimentele se vor desfășura sub umbrela târgului Banii Tăi Expo, unde (zilnic) vei putea participa la:

 

✓  ateliere de educație financiară dedicate adulților

✓  ateliere de educație financiară dedicate adolescenților

✓  ateliere de educație financiară dedicate copiilor

✓  seminarii Fluent în Finanțe organizate de Bursa de Valori Bucuresti.

 

Consultă și urmărește programul în continuă actualizare pe http://primainvestitie.ro/evenimente/

 

În plus, poți fi și tu unul dintre ambasadorii Zilei Naționale a Investițiilor prin semnarea petiției online disponibilă la www.primainvestitie.ro ! Petiția va sta, ulterior, la baza unei inițiative legislative în acest sens. România are nevoie de o Zi Națională a Investițiilor care poate schimba mentalități și destine a milioane de oameni. Pentru că educația financiară este fundamentul oricăror decizii investiționale bune, te invităm să susții demersul Bursei de Valori București de a institui o Zi Națională a Investițiilor în data de 15 mai.

Și nu uita, vino pe 14 și 15 mai #PePromenada pentru a sărbători împreună Ziua Națională a Investițiilor! Accesul este liber 🙂

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of