Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

În această toamnă se poartă violet

21 octombrie 2016

A venit toamna! E timpul să ne bucurăm de serile mai răcoroase și de culorile mai profunde! Ce spuneți despre noua culoare must have a sezonului toamnă/iarnă 2016: violet? Orice nuanță de violet este alegerea perfectă pentru toamnă și ar trebui să fie o parte din ținuta tomnatică a fiecărei femei. Este garantat faptul că această culoare îți va lumina atât look-ul cât și starea de spirit.

ecco-mov-shoes

Gențile ECCO cu un design  minimalist și într-o nuanță discretă de violet oferă o tentă modernă oricărei ținute. Efectul acestei culori va fi remarcabil, indiferent de stilul ales!

geanta-violet-ecco

Dacă vă simțiți o fire aventuroasă optați să purtați violet din cap până în picioare, alegând pantofii ECCO. Dacă sunteți o adevărată fashionistă optați pentru noul trend al toamnei colour-blocking accesorizat cu bijuterii în nuanțe metalice. Inclusiv femeile care preferă stilul clasic s-au îndrăgostit de această culoare, alegând să poarte un singur element violet  în ținuta lor, chiar dacă acesta este o geantă sau o eșarfă.

O cămașă cu tăieturi moderne, cum este cea de la BSB va completa ținuta.

bsb-camasa-mov

Te așteptăm în ECCO Promenada să descoperi cum e să mergi în mov!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of