Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

I have Romanian designers on my mind by Molecule-F și Mall Promenada

30 octombrie 2017

Designerii români acaparează din ce în ce mai mult scena modei internaționale, iar acest lucru poate doar să ne bucure. Colecțiile lor sunt apreciate și primesc numeroase premii, iar tot mai mulți români încep să cumpere și să poarte branduri din țară.

Mall Promenada lansează proiectul I have Romanian designers on my mind, un proiect menit să celebreze designerii români care au făcut vâlvă în lumea modei și cu care ne mândrim.  Vom afla poveștile lor, informații hot despre evoluția modei în România de-a lungul anilor, dar și cele mai căutate sfaturi în materie de trenduri și stil.

Fiecare designer adoptă un stil propriu și un brand personal, marcat de o creativitate aparte. Printre cei care ne-au acceptat invitația de a participa în proiectul nostru se numără nume mari, precum Mădălina Dorobanțu (Pas du Tout), Maria Marinescu, Lana Dumitru, Ioana Ciolacu, Hard Coeur by Sore, Aureliana, Corina Vlădescu, Claudia Florentina și Alina Popa (Ostara).

Stay tuned și află, în curând, de pe pagina noastră de Facebook, poveștile noilor colecții ale designerilor români în 9 interviuri exclusive cu Mirela Bucovicean și descoperă creațiile lor în magazinul Molecule F Concept Store, Etaj I.

Ramâneți alături de noi pentru multe surprize și insides de la I have Romanian designers on my mind, la  Molecule-F și Mall Promenada!

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of