Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Hyper Pearl Mirror, un accesoriu smart dedicat cu adevarat femeilor

3 aprilie 2017

Hyper Pearl Mirror este o oglindă inteligentă compactă, portabilă, cu iluminare independentă, care te va face să te simți ca la o ședință de make-up profesionist de fiecare dată când o folosești.

De ce smart?

Pentru ca Hyper Pearl are cu 4 nivele de iluminare cu activare manuală, astfel că poți folosi acest accesoriu atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte la ce intensitate îți dorești. Și totusi, de ce smart? Pentru că Hyper Pearl este și super baterie externa, pe langă o super oglindă.

Hyper Pearl are o putere de 3000mAh si port USEB 2.1A. Ce înseamna asta?

Că îți încarci repejor bateria de la telefon și mai rămâne și pentru o prietenă care a stat prea mult pe net. Greutate acestui dispozitiv- accesoriu este de 119g și are o dimensiune de 90x90x13mm, ceea ce înseamnă că îți încape perfect în orice geantă de zi și îți aduci aminte doar la nevoie de el.

Hyper Pearl se găsește în patru culori: auriu, mov, argintiu și roșu pentru ca tu să o poți asorta cu celelalte accesorii de make-up sau cu telefonul. Chic, nu?

Pearl-iPhone_689

Un alt lucru grozav despre Hyper Pearl este ca nu are incorporată doar o oglindă, ci două. Cele 2 oglinzi sunt diferite, una ce reflectă imaginea în mărime naturală iar cealaltă apropie de 3 ori, pentru ca tu să poți acorda cât mai repede atenție detaliilor, fără să pierzi prea mult timp.

Îți cauți o oglindă cu retroiluminare care să te reflecte perfect indiferent de nivelul de lumină naturală? Ai nevoie de o baterie externă ușoară și elegantă? Hyper Pearl este răspunsul nevoilor tale, indiferent cât de complexe sunt acestea.

Vino să testezi acest accesoriu smart în magazinul iCentre din mall Promenada (nivel 1)!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of